Известие

Collapse
No announcement yet.

Май хидравлика!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Май хидравлика!?!?

Пак пускам нова тема но, неможах да намеря такава която да отговаря на въпроса ми.Днес докато карах изведнъж нещо почна да свири като едновремешните навиващи се колички.Спрях и забелязах, че звука идва от кормилото, като дам пълен ляв или пълен десен бученето се усилва и започва да вибрира волана. Мисля, че може да е от хидравличната помпа, но дали е от това? Честно казано ми идва да я метна от някой хълм!!! Да ме извинят всички алфаджии!
    __________________________________________________ ___
    Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
    Пак пускам нова тема но, неможах да намеря такава която да отговаря на въпроса ми.Днес докато карах изведнъж нещо почна да свири като едновремешните навиващи се колички.Спрях и забелязах, че звука идва от кормилото, като дам пълен ляв или пълен десен бученето се усилва и започва да вибрира волана. Мисля, че може да е от хидравличната помпа, но дали е от това? Честно казано ми идва да я метна от някой хълм!!! Да ме извинят всички алфаджии!
    __________________________________________________ ___

Или липса на хидравлична течност поради теч или помпата си е заминала
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Или липса на хидравлична течност поради теч или помпата си е заминала
      Еми значи честито...Ако е заминала помпата сигурно няколко стотин левчета не ми мърдат пак...ем колеги гответе се скоро ще има нова алфа за части.

Comment

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
        Еми значи честито...Ако е заминала помпата сигурно няколко стотин левчета не ми мърдат пак...ем колеги гответе се скоро ще има нова алфа за части.
        Не мисля, по-скоро около 100-тина лева са предостатъчни
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Днес погледнах под капака и видях, че хидравличното ми масло почти го няма. Оказа се, че системата го е изхвърлила. На самата капачка има едно маркуче. Явно при някой остър завой се е натоварила. Да ви попитам какво хидравлично масло купувате за вашите коли и как се сменя, че не искам да ги смесвам?
          __________________________________________________ ____

Comment

Колега аз бях ползвал на кастрол, но в момента не се сещам, ще погледна и ще пиша.
            Alfa 166jtd,1999

Comment

колега моята така правеше волана когато го навия макар и малко започваше едно бучене и вибрации във волана и се разделих с 80лв. за друга помпа втора ръка.Става въпрос за АР 146 1.4тс

Comment

Тук пише за масла- http://www.maslo.bg/katalozi.html
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:28.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                X